Cariera N.Balcescu PDF

S.C CONSAL TRADE S.R.L executa in present activitati miniere de extractive/prelucrare valorificare a calcarului industrial si de constructie in perimetrul Dealul Carierei , jud.Constanta , in baza Permisului de exploatare nr.10374/19.05.2008 .
Perimetrul Dealul Carierei apartine din punct de vedere administrative territorial de comuna Nicolae Balcescu jud.Constanta si este situate la o distanta de cca.50km de sediul societatii.
Treapta de descoperta are inaltimea de 1-4 m.Solul este depozitat pe o platforma din incinta perimetrului , in vederea utilizarii acestuia la lucrarile de ecologizare .
Activitatea de extractive se realizeaza prin 2 trepte de util de 6 m respectiv 10 m.
Activitatea de foraj a gaurilor de sonda este realizata de SC CONSAL TRADE SRL, iar lucrarile de impuscare cu exploziv minier sunt realizate de catre SC CAVIEM  LINE SRL Galati , unitate abilitata sa execute astfel de lucrari .
Calcarul brut este transportat cu ajutorul basculantelor de 20t la instalatia mobila de prelucrare (EXTEC C12+) rezultand stocurile :0/25mm ; 25/63mm;  63/150mm; 0/63mm; 40/63mm.Sorturile sunt valorificate loco cariera , o mica parte fiind utilizata la lucrarile proprii ale societatii.
In prezent se lucreaza la pregatirea platformei , in vederea montarii unei instalatii fixe de prelucrare / sortare achizitionata din import.
Personalul angajat in punctual de lucru Dealul Carierei este calificat professional cu instruire relevanta a personalului de specialitate .avand un numar de 28 de persoane implicate direct in exploatarea carierei.

Comanda On-Line
Griblura  -  Piatra Bloc  -  Piatra Bruta

 

Lucrări în desfăşurare

Bloc Tomis

Certificate de Calitate, Diplome si Atestate Obtinute

                                                 

© Consal Trade - 2009
Designed by Savca Victor